Naega Wolf;
ENTRY ABOUT LINKIES HUBBY BIAS STUFF +FOLLOW DASH
My heart say;

Welcome to my blog, Chingu. This is officially my kpop blog :D "It's just fascinating, the fact that there are at least some people who like us" - CNU

Music plays, music stops;


Talking, chatting;
1) Don't put your email!
2) Put your correct link blog
3) Don't say you followed my blog, if you are not!

My past;

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
Re-edit :Kim Nadhi
The Owner : Nadhi ELF
Best Views :S U J U
Designed Texture #1
Gambar Kris ni Tikah bagi time suruh buat background twitter dia. Aku takde internet, so aku guna jelah. 
Annyeong! Lama kan aku tak post? Dah berapa bulan entah. Tapi sebenarnya.. aku ada jer kat personal blog. Malas nak post kat blog ni, sebab tak tau nak post apa. Aku ada cakap kan sebelum ni yang blog ni akan dijadikan Freebies/Tuto blog? Hari ni, aku nak bagi freebies. So, here it is. Nampak tak gambar kat atas tu? Background dia. Kalau nak amik, tekan kat gambar. Aku punya blog takleh highlight / right click / ctrl C. 






Aku rasa yang purple ni, cacat sikit. Entah la..
Ps: Kalau amik, sila comment / credit. Ni first time aku buat designed texture. Harap anda boleh beri komen. Btw, baru aku faham betapa susahnya.. nak pilih warna. Nak nangis rasanya time buat benda ni.. T.T

Written by Me at 3:33 AM 0 WOLF{s}