Naega Wolf;
ENTRY ABOUT LINKIES HUBBY BIAS STUFF +FOLLOW DASH
My heart say;

Welcome to my blog, Chingu. This is officially my kpop blog :D "It's just fascinating, the fact that there are at least some people who like us" - CNU

Music plays, music stops;


Talking, chatting;
1) Don't put your email!
2) Put your correct link blog
3) Don't say you followed my blog, if you are not!

My past;

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
Re-edit :Kim Nadhi
The Owner : Nadhi ELF
Best Views :S U J U
Breakdown !
Yang tangan kat bibir tu... HE's MINE!

Annyeong! Dah lama kan aku tak update blog ni? *angguk angguk* Aku baru update hari tu tapi... aku dah delete post tu. Sebab post dah macam asdfghjkl -_- Punyalah yo, yo aku nak post freebies header yang aku buat sendiri tapi.. gambar tu boleh pulak tak keluar. Uishh, macam minta penampar laju-laju je kan? 

Tapi, tu baru sikit. Yang lagi buat aku rasa cam nak nyanyi lagu breakdown tu.. Pendrive aku yang penuh dengan header, mv, drama, photoshop, photoscape tu dah macam nyawa-nyawa ikan je. Bila cucuk kat laptop, dia tak nak detect. Yang paling teruk, diantara yang paling teruknya, pendrive tu dah HILANG! Ahhhh, memang rasa cam nak gila la kan? Sabar je la. Nanti aku try cari lagi. Usaha tangga kejayaan. FIGHTING!
Aku tak nak cerita pasal GDA. Yang tu, memang gila BREAKDOWN!

Written by Me at 7:21 PM 0 WOLF{s}