Naega Wolf;
ENTRY ABOUT LINKIES HUBBY BIAS STUFF +FOLLOW DASH
My heart say;

Welcome to my blog, Chingu. This is officially my kpop blog :D "It's just fascinating, the fact that there are at least some people who like us" - CNU

Music plays, music stops;


Talking, chatting;
1) Don't put your email!
2) Put your correct link blog
3) Don't say you followed my blog, if you are not!

My past;

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
Re-edit :Kim Nadhi
The Owner : Nadhi ELF
Best Views :S U J U
In The Wind !


Annyeong! Hari ni Nad nak bagitau kepada sesiapa yang tak tahu tu. Yang dah tahu tu, kalau nak baca jugak, dipersilakan. Nad tak halang. HOHO

Nad punya HUSBAND punya group dah keluar kan album baru!!! Tapi, mini album je. Mini album pun mini album la. Ada Nad kesah? #Ada, ada! Nampak tak Nad punya title post yang kat atas tu? Hah! Tu la tajuk mini album group HUSBAND Nad yang tersayang tu. Ish, takkan tak nampak kot? Pergi amik cermin mata kat atas meja tu. #Dah mula meraban la tu Maaf kepada sesiapa yang pakai spek mata. Nad tak bermaksud nak perli awak semua. Mianhae! *tunduk*

Nak tulis apa lagi ek? Hmm.. Oh ya! KOrang dah tengok MV In The Wind? Nad tak tengok lagi sebab internet Nad slow kalau buka youtube. Mesti HUSBAND Nad sedih kan sebab Nad belum tengok dorang punya MV lagi? Sobs.. sobs.. Nad download MV tu ya, sayang? #gatal

Nad letak je la dia punya MV kat bawah ni ya? So, senang la kalau sesiapa nak tengok. Tak payah susah-susah search kat youtube. Betul tak? Betul tak?


B1A4 semua nampak matang kan dalam MV ni? Wahhh!  I love it! Lagu tu kononnya macam Alice In Wonderland la. Tengok la tempat dia. Berfantasi! Lagu + MV ni buat Nad rasa cam nak nangis. Dengan maksudnya lagi. Uwaaa! Sobss, sobss.... #Cewah Jinyoung-ssi, wae so smart? Uwaaa!!! Akhirnya, Nad dah tengok MV ni. Nasib baik boleh buka. Tapi Nad tak jumpa la yang ORI punya. Nad jumpa yang ada subtitles english je. Tak pe kan? Kesian Dani. Dia kan minat Gongchan. Dia cakap Gongchan tak banyak nyanyi + tak banyak muncul dalam MV ni. Kesian dia sebab tak dapat tatap wajah HUSBAND dia yang tersayang tu lama lama. #Ayat. Perghh!

Pastu, ada lagu In The Wind. Nad malas la nak search youtube. Nad bagi link untuk download lagu tu je boleh tak? Senang sikit sebab kebetulan Nad pun memang nak download. Plus, korang tak perlu la nak memenatkan tangan hanya semata-mata untuk cari kat mana nak download lagu tu. Arasseo? Korang tekan je dekat tajuk lagu yang bewarna biru ni > In The Wind (Intro). Lagu ni intro je tau. Sebab tu lagu ni pendek.

Next, lagu Try To Walk. Ni lagu yang MV kat atas tu. Tapi, link yang Nad bagi tu, lagu jer.

Then, lagu If. Sedap tak? Sedap kan? Korang belum dengar lagu yang lain lagi. Sabar ye...

Lagu I Won’t Do Bad Things (Narrated by Suzy of Miss A). Lagu ni feat dengan Suzy (Miss A). Eh, narrated tu feat kan? Hentam je la. Nad pun tak tau.

Lagu What Do You Want to Do (Feat. Shina-E) best gila! Meremang bulu roma Nad dengar lagu ni. Semua lagu dalam mini album ni Nad suka tapi Nad paling suka lagu yang ni. Owhhh, owhhh, Sedapnya!!!

Lagu ni feat Shina. Siapa tu? Nad tak kenal. Tak pe, nanti Nad search pasal suara perempuan yang bersuara kecil + comel ni, ya? Peminat Shina, tolong jangan marah ya sebab Nad tak kenal siapakah idola anda yang seorang ni? #Cewah, ayat bukan main 


Ada satu lagu solo. Korang tau tak siapa yang nyanyi lagu tu? Semestinya HUSBAND Nad yang tersayang la yang nyanyi lagu yang terlampau sedap ni.. HAHA. Tajuk lagu ni apa ya? Owh, baru ingat! Be My Girl. Dalam lagu ni, HUSBAND Nad feat JeA dari Brown Eyed Girls. #Tak jeles? Semestinya, TAK! Nad ni kan seorang WIFE yang sangat memahami. Takkan sebab benda kecil tu, semua periuk belanga dalam rumah KITAORANG tu nak terbang kan? HOHO 


Last but not least, In The Air! KOrang tekan je link yang Nad bagi untuk download lagu sekian sekian tu ya? Jangan risau! Semua lagu tu full. Nad dah dengar dulu sebelum bagi kat korang. Arasseo? Ppyong!

Written by Me at 12:02 AM 0 WOLF{s}