Naega Wolf;
ENTRY ABOUT LINKIES HUBBY BIAS STUFF +FOLLOW DASH
My heart say;

Welcome to my blog, Chingu. This is officially my kpop blog :D "It's just fascinating, the fact that there are at least some people who like us" - CNU

Music plays, music stops;


Talking, chatting;
1) Don't put your email!
2) Put your correct link blog
3) Don't say you followed my blog, if you are not!

My past;

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
Re-edit :Kim Nadhi
The Owner : Nadhi ELF
Best Views :S U J U
The B1A4, Ignition special edition!

Annyeong! Dah lame Nad tak post kat blog ni kan? Nad bukan tak post sebab tak tau nak post ape. Nad tak boleh nak bukak internet sebab kene denda. Uhuh :'(. Hehe

Back to topic asal yer... B1A4 ade keluarkan lagu baru. Tapi still dalam album yang same iaitu IGNITION. Macam yang korang tengok kat gambar atas tu.. Die tulis THE B1A4 IGNITION SPECIAL EDITION. Lagu nie sebenarnye dah lame keluar. Eh, lame ker? MV die baru keluar 4 hari lepas. So, tak de la lame sangat kan? Tajuk lagu yang baru ni is 'Baby Good Night'.



Kalau korang dah tengok mv nie... Korang perasan tak? Lagu kali ni, Jinyoung banyak nyanyi kan? Itu pon, time mule2 la. Waaa!!! Nad suke suare die! Sungguh mencairkan...


Written by Me at 11:48 PM 0 WOLF{s}