Naega Wolf;
ENTRY ABOUT LINKIES HUBBY BIAS STUFF +FOLLOW DASH
My heart say;

Welcome to my blog, Chingu. This is officially my kpop blog :D "It's just fascinating, the fact that there are at least some people who like us" - CNU

Music plays, music stops;


Talking, chatting;
1) Don't put your email!
2) Put your correct link blog
3) Don't say you followed my blog, if you are not!

My past;

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
Re-edit :Kim Nadhi
The Owner : Nadhi ELF
Best Views :S U J U
Artist, Teen Top!

Annyeong! Nad dengar cite yang Teen Top nak keluarkan mini album yang ketiga. Waaa!!! Tak sabarnye nak tunggu die punye mv keluar. Setahu Nad, lagu utama mini album ni 'To You'. Nad belum bagi tau lagi kan ape nama mini album ni? Hehe, terlupe daa. Tajuk mini album ni is 'Artist'. 

Setakat nie, mini album Teen Top yang baru ni dah keluarkan member teaser dengan group teaser. Tak sabar pulak nak tunggu MV mini album ni keluar. Korang nak tengok ke member teaser tu? Oke oke. Nad masokkan yer.


Ni member teaser yang first sekali keluar. Teaser ni teaser untuk member L.Joe and Chunji. Teaser ni membawa konsep "Jealous version" ( Love is Fight ).

Teaser yang ni untuk member Ricky dengan Changjo. Yang ni konsep "Purity version" ( Love is Pure ).

Teaser C.A.P dengan Niel! Teaser ni "Trial Version" ( Love is Pain ). 

Yang ni main teaser untuk album ni.


Banyak banyak member teaser dalam mini album ni, Nad paling suke member teaser yang (Love is Pain). Sebab ade NIEL! Waaaa!!! Boleh betul betul cair Nad nanti kalau asyik tengok member teaser tu. Niel hensem gler time dalam member teaser tu! Ni baru teaser. Belum lagi MV die. =D


Kalau korang perasan, tiap kali nak habis teaser jer mesti die tulis 20120530. Nak tau nape? Bende tu maknenye MV mini album ni akan keluar pada 30-5-2012. Waaaa!!! Tak sabarnye nak tunggu MV die keluar. =D


Written by Me at 12:38 AM 0 WOLF{s}