Naega Wolf;
ENTRY ABOUT LINKIES HUBBY BIAS STUFF +FOLLOW DASH
My heart say;

Welcome to my blog, Chingu. This is officially my kpop blog :D "It's just fascinating, the fact that there are at least some people who like us" - CNU

Music plays, music stops;


Talking, chatting;
1) Don't put your email!
2) Put your correct link blog
3) Don't say you followed my blog, if you are not!

My past;

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
Re-edit :Kim Nadhi
The Owner : Nadhi ELF
Best Views :S U J U
To You MV release!


Annyeong! Time for scream, everybody! Waaaaaaa!!!!!!! Akhirnye, setelah sekian lame menunggu... MV 'To You' telah pon keluar! Jyeah, Mv die best gler! Niel hensem giler dalam MV ni!

Mianhae! Nad x leh nak masokkan MV 'To You' kat blog Nad nie... So, korang pegi je la kat sini untuk tangok MV tu yer?

Yang Nad tau, lagu ni mengisahkan tentang seorang lelaki yang tidak dapat melupakan wanita yang pernah disayangi. Pergh, ayat! Hehe =D

Waaa!!! MV ni giler best kan? Chunji yang pada mule-mulenye berwatak 'comel' terus jadi 'gentle'! Senang cakap sume nampak gentle dalam MV ni. Dah la gentle, SMART plak tu! Adoi.. Cair cair... Tarian dieorang smart kan? Tapi cam susah jer nak ikut. Kalau tiap hari tengok n berlatih care nak menari tu.. maybe lame2 jadi senang la kot =D Ppyong, chingu!


Written by Me at 1:48 AM 0 WOLF{s}