Naega Wolf;
ENTRY ABOUT LINKIES HUBBY BIAS STUFF +FOLLOW DASH
My heart say;

Welcome to my blog, Chingu. This is officially my kpop blog :D "It's just fascinating, the fact that there are at least some people who like us" - CNU

Music plays, music stops;


Talking, chatting;
1) Don't put your email!
2) Put your correct link blog
3) Don't say you followed my blog, if you are not!

My past;

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
Re-edit :Kim Nadhi
The Owner : Nadhi ELF
Best Views :S U J U
Love Style!

Annyeong! Dah lame kan Nad tak update? Mianhae~ Nad tak dapat nak buka internet la. Hari ni baru dapat. 

Love Style! Mini album ni dah lame keluar. Nad sorang jer yang baru tengok hari ni. Kawan-kawan Nad semua cakap lagu Love Style ni tak best. Nad dengar oke jer. Siap tersenyum sorang-sorang lagi. 



Bagi Nad, mv lagu ni best gila! Nad suka tengok husband Nad! Waa!!!!!! Comel gila!! Sape? Youngmin la! Kawan Nad cakap rambut die macam ayam? Perghhhh....... Kuang ajor!! Berani kutuk husband Nad? Nasib baik time tu tak tagok lagi mv ni, so percaye je la. Tpai bile dah tengok, kuang ajar betul kawan Nad ni. Comel cam tu, die cakap macam ayam? Kurang ajar~ kurang ajar~

Memang la rambut Youngmin, kureng sikit. Tapi comel la!
Donghyun! Pelik sikit. Tapi boleh tahan comel la
HyunSeong, lajunya mulut gerak! So cute..
Jeongmin macam tak ubah rambut kan? Tapi tak pe, still comel!
No comment. hihi :D
Tengok mata die! Besarnya!
Oke oke... Kita teruskan dengan lagu lain dalam mini album ni, boleh? Lagu ape eh? Super Hero!


Lagu ni pon best! Yaaa!!!! Suka nye! Next song, Wonderful Girl!


Jyeah, sedapnyer! Gila Nad macam ni~ Next song, One Day!

Oh, oh, oh, oh~ Last song, ..... Do!


Lagu ni... aaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Giler giler... Memang kena beli mini album Boyfriend yang ni! Ppyong! =D


Written by Me at 9:54 PM 1 WOLF{s}