Naega Wolf;
ENTRY ABOUT LINKIES HUBBY BIAS STUFF +FOLLOW DASH
My heart say;

Welcome to my blog, Chingu. This is officially my kpop blog :D "It's just fascinating, the fact that there are at least some people who like us" - CNU

Music plays, music stops;


Talking, chatting;
1) Don't put your email!
2) Put your correct link blog
3) Don't say you followed my blog, if you are not!

My past;

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
Re-edit :Kim Nadhi
The Owner : Nadhi ELF
Best Views :S U J U
I Wanna Love!

Annyeong! Hari ni.. Macam WOAH!!! Tadi.. Teen Top keluarkan Teaser untuk I Wanna Love. Dan teaser dia macam.. OMG. Aku punya Niel. Of course la comel gegila. HAHA. Lagu dia macam.. BEST. Entah la, aku tak tu nak cakap apa. Sebab tu baru teaser je kan, lagu dia pun tak complete lagi. Kalau korang tanya aku, "Suara siapa yang aku dengar dulu dalam teaser tu?". Dah tentu la aku akan jawab aku dengar suara Niel dulu. Macam tak biasa je. HAHA

Aku tau Niel nampak comel+smart dalam ni. Jangan tenung lama-lama sampai berlubang lappy/komputer tu. #He's MINE!
Changjo nampak.. matang la dalam gambar ni. Sebenarnya aku tak tau nak describe apa. HAHA
 Seksi sangat ler tu.. XD
Part ni aku tak ingat sangat. So, no comment. Hehe
 Hah! Yang Ricky ni, aku ingat! Ada dia baling batu. Senang cerita, tengok la teaser dia..
 Oke la, tu je. Sedara aku dah datang. Tak jadi nak post pasal MV Oneshot, BAP. Dah bukan rezeki korang nak baca post aku. HAHA XD
 

Written by Me at 9:17 PM 0 WOLF{s}